La Comissió Europea i ADOLESCENTS.CAT llancen una campanya a les xarxes per informar els joves sobre l’impacte que la UE té en les seves vides

0
93

26.11.20

Deu vídeos d’un minut per explicar polítiques i iniciatives europees que afecten directament la vida dels adolescents.

Els joves són una part important de la societat europea, de fet,  el Tractat de funcionament de la UE emfatitza la importància de promoure la participació d’aquest col·lectiu en la vida democràtica europea. És per això que la  Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el portal Adolescents.cat llancen aquest divendres el primer dels deu vídeos de la campanya #AdolescentsUE per informar els joves sobre l’impacte que les polítiques europees tenen en les seves vides.
 
Segons l’Eurobaròmetre sobre els joves publicat al 2018, un 83% dels joves europeus pensen que l’aprenentatge sobre temes europeus com ara el funcionament de la UE, les seves institucions… haurien de formar part de l’educació obligatòria. Aquesta dada mostra l’interès que té el col·lectiu per conèixer els temes relacionats amb la Unió Europa.
 
Els vídeos tracten sobre temes rellevants per a l’audiència d’Adolescents.cat com ara la lluita contra el canvi climàtic, el ciberassetjament, la protecció de dades personals, la portabilitat de dades, la salut i seguretat alimentària, les oportunitats laborals o les opcions de mobilitat per als joves.
 
Des d’avui i fins a finals de desembre s’aniran publicant els vídeos a les xarxes socials d’Adolescents.cat i al Twitter(link is external), Instagram(link is external) i Facebook(link is external) de la Comissió Europea.
 
  • ETIQUETES
  • CE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.