8.5.19 – BARCELONA • Barcelonès

La consellera Budó destaca la voluntat del Govern de treballar en “aliança” amb el món local

0
69

Ha recordat el compromís del Govern de “millorar la vida de tots els territoris del país” i la “recuperació d’una eina tan important com el PUOSC” dotat amb 250 milions d’euros i que el Govern “ja té a punt”


La consellera de la Presidència, Meritxell Budó. Foto: govern.cat.
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha refermat l’aposta del Govern per treballar en “aliança” amb els ens locals i “no imposant res sinó compartint”. Budó ha fet aquestes declaracions en resposta a una pregunta oral al Ple del Parlament celebrat aquest matí, on ha recordat el compromís del Govern de “reforçar el desenvolupament territorial, impulsar el creixement econòmic del territori, generar ocupació”, i en general, “de millorar la vida de tots els territoris del país”.
La consellera també ha mostrat la voluntat de l’Executiu d’“acompanyar el món local en la creació de noves infraestructures i de nous equipaments” i ha posat com a exemple, els centres de dia, les instal·lacions esportives, o la implantació de fibra òptica al territori. És en aquest sentit que el Govern ha “recuperat una eina tan important com el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC)” que la consellera va anunciar en el darrer Ple del Parlament i que el Govern “ja té a punt”. Es tracta d’un pla dotat amb 250 milions d’euros inicialment i que tindrà “una especial dotació per a municipis petits i mitjans i per a les comarques”.
Budó ha recordat l’estratègia marc Un país d’oportunitats, un país viu aprovada ahir pel Consell Executiu, de la qual ha precisat que el Govern vol anar de la “mà del món local”.  La consellera de la Presidència també ha posat de relleu la voluntat del Govern “d’impulsar la relació de confiança amb el món local, el reconeixement mutu, les polítiques d’acompanyament de servei i el compromís ferm amb el mon local”.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.