26.10.20 – TARRAGONA • Tarragonès

La Diputació de Tarragona millora la seguretat viària en diferents punts de l’Alt Camp i el Priorat

0
218

La institució ha condicionat les travesseres de les carreteres C-240z i TV-7044, al seu pas per la Riba i ha millorat la seguretat i el drenatge a la TV-3223, entre la Torre de Fontaubella i Pradell de la Teixeta

TV-3223 entre la Torre de Fontaubella i Pradell de la Teixeta. Foto: Dipta.
El Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona ha finalitzat, aquest mes d’octubre, les obres de condicionament de les travesseres de les carreteres C-240z i TV-7044 al seu pas per la Riba (Alt Camp) i les millores de seguretat i drenatge a la carretera TV-3223, entre la Torre de Fontaubella i Pradell de la Teixeta (al Priorat)
Condicionament de les travesseres de la Riba. Carreteres C-240z i TV-7044
A la Riba les obres han servit per millorar el trànsit i garantir la convivència segura de vianants i vehicles. L’actuació ha consistit en la nova construcció i/o remodelació de les voreres per tal de donar-los continuïtat i millorar, d’aquesta manera, l’accessibilitat dels vianants. En tot aquest tram també s’ha renovat el paviment de la calçada, s’han construït dos reductors de velocitat per tal de pacificar el trànsit, s’ha millorat el drenatge i s’ha executat la canalització per al pas de la fibra òptica. La inversió total que ha efectuat la Diputació de Tarragona per a l’execució de les obres ha estat de 675.000 €.
Millores de seguretat i drenatge a la carretera TV-3223 de la Torre de Fontaubella a Pradell de la Teixeta
Les obres al Priorat han tingut com a objectiu millorar la seguretat viària amb actuacions puntuals de seguretat i drenatge de la carretera TV-3223, en el tram comprès entre la Torre de Fontaubella fins gairebé l’entrada pel costat sud de Pradell de la Teixeta.
Aquest tram de carretera tenia una amplada variable d’entre 3,5 i 4 metres que feia pràcticament impossible el pas simultani de dos vehicles en diversos trams. També comptava amb una sèrie de revolts molt tancats i amb poca visibilitat. Amb l’objectiu de millorar la seguretat amb un impacte mínim sobre el paisatge, s’ha executat un eixamplament de la calçada, fins als 5 metres d’amplada, en una longitud total de 4.929 metres. D’altra banda, s’han construït cunetes transitables i s’ha efectuat la millora puntual del traçat en els revolts més perillosos per a la circulació. També s’han dut a terme les obres de canalització per al pas de la fibra òptica al llarg de tot el tram. La inversió total que ha realitzat la Diputació per executar aquestes obres ha estat de 1.950.000 €.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.