TARRAGONA • Tarragonès

La Diputació de Tarragona ofereix sessions formatives perquè les empreses puguin aprofitar els fons europeus

0
3682

Els diferents fons europeus i com accedir-hi o el suport a la digitalització de les pimes són algunes de les temàtiques que conformen el temari formatiu

La Diputació de Tarragona donarà resposta als principals dubtes que les empreses de la demarcació poden tenir sobre els fons europeus i el seu aprofitament a través de 9 sessions formatives. 7 sessions online i 2 de presencials donaran a conèixer els fons i programes que la Unió Europea posa al seu abast i com gestionar les peticions per a acollir-s’hi. Aquest cicle de sessions formatives es posa a l’abast del teixit empresarial en el marc de les activitats de dinamització de la Regió del Coneixement Catalunya Sud.

Les sessions teòriques tindran lloc en format online a través de la plataforma Zoom amb una durada d’1 hora, seguint el següent programa:

. Quins fons hi ha disponibles i com accedir-hi, 21 de febrer a les 16h

· Les subvencions en cascada o el Suport Financer a Tercers, 23 de febrer a les 16h

· Ajuts d’estat. Què són?, 25 de febrer a les 10h

· Programa d’Horizon Europe (2021-2027): inversió en investigació i innovació, 1 de març a les 16h

· Programa COSME per a la competitivitat de les empreses, 3 de març a les 10h

· Oportunitats de finançament amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), 8 de març a les 16h

· Kit Digital per a pimes: suport a la digitalització, 10 de març a les 10h

Les dues sessions adreçades als tallers pràctics tindran lloc, presencialment, al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus, els dies 15 i 17 de març entre les 10 i les 14h. La primera es dedicarà a la preparació de les convocatòries i la segona a la gestió i justificació.

La inscripció a aquesta activitat formativa és gratuïta i cal que les empreses interessades a participar-hi es posin en contacte amb l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona a través del correu electrònic regioconeixement@dipta.cat. S’ha de fer constar nom i cognom de la persona participant i un correu electrònic de contacte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.