30.11.11 – TITULARS

La proposta del Govern d’una pòlissa obligatòria a partir d’un nivell de renda, a les portades

0
113

"L’ascensor social perilla" és la portada d”El Punt Avui’ mentre que ‘El Periódico’ obre amb "La sintonia entre CiU i PP es trasllada a Madrid"

Barcelona (ACN).- La proposta del Govern d’una pòlissa de salut obligatòria a partir d’un nivell de renda està present a les portades dels diaris d’aquest dimecres. L”Ara‘ obra amb "Boi Ruiz obre la porta a pagar per anar al metge". D’altra banda, ‘El Punt Avui‘ titula "L’ascensor social perilla" mentre que ‘El Periódico de Catalunya‘ aposta per obrir amb "La sintonia entre CiU i PP es trasllada a Madrid". El rotatiu ‘La Vanguardia‘ obre amb "El Govern tem que hi hagi tensions de tresoreria per arribar a fi d’any".

El diari ‘El País‘ posa en portada "La UE asume que necesita dinero del FMI y el BCE para salvar al euro" mentre que ‘El Mundo‘ obre amb "Urdangarin usaba a la Casa Real como gancho para sus negocios".

Quant a l”ABC‘, l’aposta de portada és una declaración del Príncep Felip, en què diu "ABC puede exhibir con orgullo su ejemplo al servicio de España".

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.