14.12.11 – TITULARS

La situació econòmica de la Generalitat i la lluita per l’addicional tercera, a les portades

0
135

La segona jornada del judici pel ‘cas dels vestits’ també es fa un lloc a les primeres planes de la premsa

La situació econòmica del Govern i l’anunci de portar als jutjats l’Estat per l’incompliment del pagament de la disposició addicional tercera tenen un lloc destacat a les portades d’aquest dimecres. "Batalla judicial i política per salvar 759 milions", titula ‘El Periódico‘, mentre que ‘La Vanguardia‘ destaca que "El Govern alerta de retards en les pagues de funcionaris". ‘El Punt Avui‘ és més contundent: "Espanya ens roba (i ara ja es pot dir)", afirma en referència a la prohibició d’utilitzar aquesta expressió al Parlament. "Un Nadal amb la caixa buida", vaticina l”Ara‘.

De la seva banda, el diari ‘El País‘ subratlla: "Camps declara en el juicio que pagó los trajes pero no aporta pruebas". ‘La Razón‘ enceta la portada amb "Todos con el Rey" i l”ABC‘ obre amb una cita també de Joan Carles I: "Vienen tiempos muy duros, pero tenemos que ganar al paro".

A les comarques gironines, ‘El Punt Avui‘ destaca que "La pressió del territori obliga a reobrir Collabós" i ‘Diari de Girona‘ diu que "Foment frena l’adjudicació del tram Sils-Caldes de la N-II anunciada la vigília electoral"

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.