24.4.20 – TITULARS

La UE acorda un fons contra la crisi i discrepa sobre el seu finançament

0
286

Els líders europeus estan disposats a ampliar el pressupost comunitari per finançar inversions

El pla de xoc europeu per a la reconstrucció centra l’atenció de les portades d’aquest divendres. LaVanguardia informa que “La UE acorda un fons contra la crisi i discrepa sobre el seu finançament” i ElPaís indica que “La UE dona suport a la creació d’un fons per a la reconstrucció”. En la mateixa línia, ElPeriódico assenyala que “Brussel·les planteja un pla de xoc d’1,6 bilions” i l’Ara apunta que “Europa pacta un fons de rescat ambiciós però allarga la negociació”.

 

Pel que fa a la política nacional, ElMundo subratlla que “La intervenció del preu de les mascaretes col·lapsa el mercat”. Sobre el ministre de Sanitat, LaRazón indica que “Illa va contractar per 4,2 milions una empresa sense treballadors” i l’ABC assegura: “Illa es fa el sord”, en relació amb les queixes dels sanitaris i els farmacèutics. Per la seva banda, ElPuntAvui encapçala amb una entrevista al personal sanitari de l’UCI de l’Hospital Clínic: “Aquí tots ens hem acostumat a la por”.

 

Si ens fixem en les portades regionals, el Regió7 informa que “L’Hospital de Sant Andreu ja té més malalts que Althaia” i el Segre titula: “Sant Jordi, malgrat tot”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.