La UE s’acosta al teu municipi

0
154

19.10.16

Participació ciutadana, debats i consultes

Europa es troba en un moment crític: la crisi dels refugiats, les conseqüències de la crisi econòmica o el Brèxit són alguns dels reptes als quals ha de fer front. Per donar-hi resposta cal més que mai la implicació ciutadana. Precisament per això, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza un nou cicle de debats "Quina Europa vols?" que tindran lloc a diferents municipis de Catalunya i les Illes Balears
 
"Quina Europa Vols" va néixer el 2013 i des d’aleshores s’han organitzat una trentena de debats en diferents pobles i ciutats des de la Val d’Aran fins a Tortosa, des d’Igualada fins es Mercadal. D’aquesta manera el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, ha pogut debatre sobre els temes clau de la UE amb més de 1.000 ciutadans del territori escoltant les seves preocupacions i idees per al futur de la UE.
 
Olot inaugura el dimecres 5 d’octubre un nou cicle de debats "Quina Europa Vols" que recorrerà més municipis amb l’objectiu d’escoltar les opinions, neguits i idees dels ciutadans de Catalunya i les Illes Balears. En els debats hi participarà Tarradellas i una autoritat local del municipi on tingui lloc. A més a més, els diàlegs aniran sovint acompanyats d’altres activitats com ara exposicions, conferències o visites en centres escolars.
 
El debat a les xarxes socials
 
El debat es podrà seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.
 
 
DATES DELS DEBATS
  • Olot: dimecres 5 d’octubre a les 19h a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot (c/ Bisbe Lorenzana, 15)
  • Amposta: dimecres 19 d’octubre Més informació
  • Esparreguera: dijous 20 d’octubre Més informació
  • Vilanova i la Geltrú: dimarts 25 d’octubre Més informació
  • Sabadell: dilluns 21 de novembre a les 19:00h a l’Ajuntament de Sabadell (Plaça Sant Roc, 1)
  • Palma: dimarts 29 de novembre
  • Menorca: dimecres 14 de desembre 
  • Tremp: dimarts 17 de gener
  • Banyoles: dimecres 18 de gener

 

   Pròxim debat   

TREMP
(17.01.17)

.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.