21.7.20 – TITULARS

La vacuna, més a prop

0
119


Una injecció d’Oxford activa en assajos el sistema immunològic sense greus efectes adversos

L’actualitat del coronavirus i les ajudes europees per a pal·liar-lo, marquen les portades d’avui dimarts. El diari ‘Segre‘ destaca que “Segrià i Noguera veuen confusió i Torra promet millorar la gestió”; el diari ‘Regió7‘ remarca que “Consell i alcaldes bagencs reclamen un pla per tancar la mina i afrontar el futur”; ‘El Punt Avui‘ destaca els “Blindats a Poblet” i ‘elPeriódico‘, autor del nostre titular, destaca “La vacuna, més a prop”.

Per altra banda, ‘La Vanguardia‘ ens fa saber que “La cimera europea més llarga prepara 390.000 milions en ajuts directes”; així com l”Ara‘ recalca que “Europa ultima un laboriós pacte nord-sud per a la reconstrucció”; ‘La Razón‘ parla d’una “Cimera eterna a la UE amb menys ajudes i més ajustos”; el diari ‘ABC‘ recalca que “Europa agafa aire després de quatre dies d’angoixa” i ‘El País‘ obre portada amb que “La UE acaricia un pacte històric per superar la crisi del virus”. 

Per últim, ‘El Mundo‘ afirma l’existència de converses entre Corinna i un testaferro del rei emèrit Joan Carles, amb la frase: “El nostre amic m’autoritza a oferir 6 milions pel dúplex”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.