BARCELONA  • Barcelonès

L’ACA convoca una nova línia d’ajuts de 2 MEUR per actuacions destinades a reduir el risc d’inundacions a tot Catalunya

0
1228

Es podran acollir les actuacions de protecció davant d’avingudes i els treballs de manteniment i conservació de lleres, totes elles en zona urbana, tant a les conques internes com a les intercomunitàries

Les despeses objecte de subvenció s’han d’haver dut a terme durant els anys 2019, 2020 i durant l’any 2021 fins el dia anterior a la publicació de la convocatòria al DOGC

El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 15 de setembre de 2021, ambdós inclosos

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha obert la convocatòria d’una nova línia d’ajuts per a minimitzar el risc d’inundacions a tot Catalunya. Amb una dotació de 2 milions d’euros, la presentació de sol·licituds es podrà dur a terme entre l’1 i el 15 de setembre de 2021 (ambdós inclosos).

En aquesta línia d’ajuts es podran podran acollir les actuacions destinades a minimitzar el risc d’inundacions en zona urbana, concretament les mesures de protecció i defensa davant d’avingudes i les actuacions de manteniment i conservació de lleres, tant a les conques internes com a les intercomunitàries.

Les despeses objecte d’aquesta subvenció s’han d’haver executat durant els anys 2019, 2020 i durant l’any 2021 fins el dia anterior a la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.