MANRESA  • Bages

Prop de 700 joves de 16 a 18 anys han participat aquest curs als tallers de sensibilització i convivència promoguts pel Consell Comarcal del Bages

0
1538

Els tallers de sensibilització i convivència que promou el Consell Comarcal del Bages han comptat amb la participació de prop de 700 joves d’entre 16 i 18 anys aquest curs al territori. Les sessions s’han fet a través d’internet a causa de la situació de pandèmia, però han permès continuar la feina de sensibilització per ajudar a fer front al racisme i afavorir el respecte a la diferència i a la igualtat entre cultures, generacions i gèneres.

Les sessions conduïdes per la Fundació Akwaba, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han promogut la cohesió social i la convivència en la diversitat a partir dels tallers Todos tenemos la Sangre Roja i La Batalla Final. El primer ha girat al voltant d’un curtmetratge en què es denuncien els tractes discriminatoris i el segon taller ha permès fer una mirada a situacions de violència i racisme a través de la història de la música. Els joves migrats del centre de Sant Martí i els que formen part del projecte Treball i Formació també han pogut participar de les sessions de formació.

Novetats a partir de setembre

El proper curs 2021-2022 es programarà el taller I tu, qui ets? conduït per ImpactaT, en format de teatre fòrum per reflexionar sobre la convivència ciutadana. També comptarà amb el suport de la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.