BARCELONA • Barcelonès

L’ACA inverteix 4,3 MEUR en el manteniment, la conservació i la seguretat de les preses que gestiona

0
1913

Aquest és el primer contracte marc que licita l’administració hidràulica en aquest àmbit i s’aplicarà a les preses de Darnius Boadella, Sau, la Baells, Sant Ponç, la Llosa del Cavall, Foix, Siurana i Colomers

Es contemplen accions com revisions, actuacions de manteniment, assistències tècniques, entre d’altres

El contracte té per objectiu culminar l’aglutinament en un contracte marc d’un conjunt de tasques de comprovacions, conservació i seguretat que fins a la data s’han vingut gestionant mitjançant contractacions de suport específiques, sota la supervisió dels tècnics/ques de l’ACA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a licitació un contracte per a millorar la seguretat, el control i la conservació de les preses que gestiona de manera directa, amb un pressupost de licitació de 4,3 milions d’euros. Es poden presentar ofertes fins el 18 d’octubre i el contracte tindrà una durada de dos anys.

Aquest és el primer contracte marc que licita l’administració hidràulica en aquest àmbit i s’aplicarà a les preses de Darnius Boadella, Sau, la Baells, Sant Ponç, la Llosa del Cavall, Foix, Siurana i Colomers.

L’objectiu d’aquest contracte marc és dur a terme, de manera global, unificada i aplicant una metodologia comuna, les revisions per a evitar errors de funcionament o seguretat, actuacions de manteniment per a garantir la correcta operativitat dels òrgans de desguàs, així com també assistències tècniques en relació amb fets que puguin tenir lloc de manera no previsible.

Fins ara, el conjunt de tasques de comprovacions, conservació i seguretat s’han vingut gestionant mitjançant contractacions de suport específiques, sota la supervisió dels tècnics/ques de l’ACA.. Aquest contracte marc permetrà aglutinar la major part de necessitats objecte d’externalització en un mateix marc regulatori i d’actuació, optimitzant, així, la gestió, el processos i els resultats a obtenir.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.