19.05.11 – SANT CUGAT DEL VALLÈS • Vallès Occidental

L’alcaldable del PP a Sant Cugat aposta per “les persones” enlloc de “les pedres”

0
154

Falten tres dies per als comicis electorals que hauran de marcar el futur de Sant Cugat, un cop superada l’època de Lluís Recoder al capdavant del consistori. L’alcaldable del Partit Popular, Jordi Carreras, creu que el final de l’etapa Recoder, que ha coincidit amb "el final d’una etapa de creixement per a Sant Cugat", suposa noves prioritats per al futur alcalde. "Ara toca dedicar-nos més a les persones que a les pedres", sentencia el cap de llista popular. Carreras insisteix en la proposta de crear una regidoria de família, perquè s’ocupi de les necessitats "de cada ciutadà". El PP demana donar suport addicional a les famílies nombroses, monoparentals o a l’emancipació dels joves.

Segons Carreras, el proper dia 22 hi ha tres grans opcions de vot per als ciutadans. La dels socialistes, "que han demostrat ser econòmicament nefastos", la de Convergència i Unió, "que exclou a tots els ciutadans que no són nacionalistes", i la del Partit Popular, "que defensa les persones, la llibertat i els drets individuals". De fet, Carreras opina que l’Administració ha d’intervenir "el mínim possible" en la vida dels ciutadans.

El proper diumenge el PP confia en repetir els resultats de les darreres eleccions autonòmiques, en les quals van assolir la segona posició a Sant Cugat. Uns resultats que, creuen, els permetran decidir la majoria que governarà els propers quatre anys la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.