REUS • Baix Camp

L’alcalde de Reus engega el programa d’immersió als barris “Convivències amb l’alcalde”

0
2199

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha iniciat aquest dimecres, 13 d’octubre el programa “Convivències amb l’alcalde”, amb el que preveu fer una immersió total als barris de Reus. El programa ha dividit la ciutat en 11 zones. La segona setmana de cada mes, l’alcalde farà una immersió en cadascuna d’aquestes 11 zones per conviure amb els veïns i veïnes. Ho farà durant 4 o 5 dies seguits (entre dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge), en funció de la zona. “Convivències amb l’alcalde” durarà 1 any, entre l’octubre de 2021 i l’octubre de 2022 (durant el mes d’agost no s’han programat visites).

La programació s’ha iniciat aquest dimecres als barris Gaudí, la Mineta i la urbanització el Pinar.

L’alcalde es fixa com a objectiu amb aquest programa copsar en persona les necessitats i les inquietuds de la ciutadania vivint el barri com un resident més de la zona.

Durant l’estada a cada zona, l’alcalde conviurà amb els veïns i veïns, farà un recorregut a peu pel barri; conversarà amb la gent; esmorzarà, dinarà i soparà amb persones referents del territori; visitarà comerços de proximitat i petites empreses; visitarà equipaments públics: centres cívics, centres educatius,  escoles, instituts, etc…; i assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que tinguin lloc en cadascuna de les zones aquells dies.

En la visita a cada una de les 11 zones, els dijous es programaran les “Converses amb l’alcalde”, una evolució dels “Dilluns amb l’alcalde”, per atendre els veïns sense cita prèvia de 17:00 a 19:00h als centres cívics.

Les 11 zones amb que el programa ha dividit els barris de Reus són les següents:

 1. Gaudí, Mineta, Pinar.
 2. Misericòrdia, Pelai, Sol i Vista, Immaculada, Clarisses i Blancafort.
 3. Mare Molas, Mas Vilanova.
 4. Poetes, Escorxador, Alcolea.
 5. Sant Jordi, Niloga, Ample.
 6. Casc Antic, Mercat Central, Carme, Sardana.
 7. Horts de Miró, Muralla.
 8. Carrilet, Monestirs, Pastoreta, Mas Iglesias.
 9. Fortuny, Juroca, Montserrat, Lledoners.
 10. Mas Abelló, Mas Carpa, Mas Iglesias.
 11. Jardins de Reus, Sant Joan.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.