28.1.21 – CALDES D’ESTRAC • Maresme

L’alcaldessa de Caldes d’Estrac, Rosa Pou, renuncia al càrrec

0
203

Després de cinc anys com a alcaldessa del municipi, Pou deixa el càrrec per motius de salut. 

Rosa Pou i el seu equip. Foto: Ajuntament de Caldes d’Estrac.
Avui dijous, a les 20 hores, s’ha celebrat un Ple municipal extraordinari urgent on es s’ha fet oficial la renúncia. La sessió plenària s’ha pogut seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.
Aquest matí, l’alcaldessa Rosa Pou ha fet pública la seva decisió de no continuar al capdavant de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Després de cinc anys com a alcaldessa del municipi, Pou deixa el càrrec per motius de salut. En aquest sentit, Pou explica que aquests cinc anys han estat molt durs i enumera alguns dels moments més complicats del mandat: la moció de censura, l’1 d’octubre, els darrers temporals que han arrasat la comarca, la gestió d’una crisi sanitària sense precedents, l’endeutament del consistori i la lluita constant per tirar endavant el municipi.

Tot i això, l’alcaldessa afirma que hi ha dos fets concrets que l’han portat a accelerar aquesta decisió: l’escarni patit recentment davant del seu domicili i les pressions i coaccions rebudes per un grup de funcionaris de la Policia Local de Caldes d’Estrac, que han culminat en una denúncia falsa d’assetjament laboral per part d’una agent del cos.

Aquesta situació ha afectat la salut de l’alcaldessa, que ha decidit renunciar al seu càrrec per compromís amb el municipi. Pou defensa que «Caldes d’Estrac necessita una persona forta al capdavant del poble i ara mateix no puc assumir aquesta responsabilitat». No obstant això, recorda que tots els membres de l’equip de govern comparteixen el mateix full de ruta i assegura que, encara que ella ja no sigui l’alcaldessa, els seus companys i companyes estan completament preparats per tirar endavant el projecte polític i fer front als reptes del futur.

Per últim, Pou agraeix als caldencs i caldenques el privilegi i l’honor d’haver estat la primera alcaldessa del municipi i assegura que continuarà treballant pel poble com una veïna més.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.