15.4.20 – TITULARS

L’economia pot caure aquest any més d’un 8% i l’atur pujar al 21%

0
367

L’FMI pronostica una recessió històrica a tot Europa i a la resta dels països avançats com a conseqüència de l’aturada de l’activitat pel coronavirus

Els pronòstics descoratjadors del Fons Monetari Internacional centren l’atenció de les portades aquest dimecres. LaVanguardia, ElPaís, LaRazón i l’Ara es fixen en les xifres: “L’economia pot caure aquest any més d’un 8% i l’atur pujar al 21%”, “L’FMI preveu un atur del 21% i una caiguda del PIB del 8% aquest any”, “Coronacrisi: enfonsament d’un 8% del PIB i un atur del 20%” i “L’FMI preveu una caiguda del PIB del 8% i un atur del 20%”, respectivament.

 

En la mateixa línia, ElMundo destaca que “La crisi s’acarnissarà amb Espanya per la seva gestió del coronavirus” i ElPeriódico alerta que “El món s’aboca a una altra gran depressió”. L’ABC ho resumeix amb: “La gran depressió”, tenint en compte que l’FMI considera que la crisi que vindrà serà la més greu des del crac del 29. Per la seva banda, ElPuntAvui encapçala amb: “(A)normalitat absoluta”, sobre el retorn a l’activitat laboral no essencial.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 indica que “La represa econòmica comença tímida al Bages” i el Segre informa: “Un mort a Lleida, la xifra menys tràgica de les darreres setmanes”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.