L'alcalde, Adrià Valls, al mig, amb representants de l'Ajuntament i el Bisbat. Foto: AJUNTAMENT DE CASTELLBELL

Regió 7
Castellbell i el Vilar • Bages

L’Ajuntament de Castellbell sol·licita al Bisbat l’ampliació de la cessió d’ús de l’Església de La Bauma

0
2536

Les dues institucions s’han reunit aquest dilluns per abordar la futura gestió del temple, sense descartar una possible donació per part de la diòcesi

El nou equip de Govern de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha mantingut una trobada institucional aquest dilluns matí amb el Bisbat de Vic per estudiar el model de gestió de l’església de la Sagrada Família de La Bauma. El temple, propietat del Bisbat de Vic, és gestionat pel consistori a través d’un contracte de cessió signat l’any 2018 i amb una validesa de 25 anys.

Com ja va explicar aquest diari en l’edició del 4 de setembre passat, el consistori voldria ampliar aquesta cessió tenint en compte la inversió que hi està fent i la que preveu fer-hi en un futur. La reunió d’aquest dilluns ha servit de primer contacte per mirar d’arribar a un futur acord. És la primera trobada entre el Bisbat i el nou equip de Govern de l’Ajuntament, el qual ha traslladat als representants de la diòcesi la idoneïtat de poder ampliar el contracte de sessió o bé estudiar la donació del temple per part de l’església.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.