AMPOSTA • Montsià

L’Hospital Comarcal d’Amposta segueix renovant tecnològicament els seus equipaments

0
1379

La inversió realitzada és d’1.700.000 euros i se n’invertiran 408.000 en un nou TAC finançat pel pla INVEAT del sistema nacional de salut

L’Hospital Comarcal d’Amposta segueix renovant tecnològicament els seus equipaments. Una de les principals renovacions fa referència al sistema de tomografia computeritzada (TAC) un aparell de darrera generació que donarà resposta a l’augment d’activitat del centre i a les necessitats dels professionals per donar un servei més eficient i de major qualitat. El nou aparell que s’instal·larà aviat incorpora noves tecnologies, quadruplica la capacitat de detecció respecte a l’actual, redueix substancialment la dosis de radiació a aplicar i incrementa notablement la resolució de les imatges.

A més, també millora el diagnòstic per a accidents vasculars cerebrals (Codi Ictus), permet imatges cardíaques avançades i la realització de cos sencer de forma ràpida en casos politraumàtics. Aquest nou equipament suposarà una inversió de 408.000 euros finançats íntegrament pel pla d’inversions en equips d’alta tecnologia de sistema nacional de salut (pla INVEAT).

Cal recordar que darrerament s’ha renovat el mamògraf, la sala de radiologia, l’arc quirúrgic, així com els ecògrafs del servei de radiologia, ginecòloga, urgències, quiròfan i planta, també s’ha posat en funcionament la ressonància magnètica que es trobava fora de servei des de l’any 2012. La inversió total realitzada fins ara en la renovació dels equipaments de l’hospital és aproximadament d’1.700.000 euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.