17.6.19 – GIRONA • Gironès

Marta Madrenas serà l’alcaldessa de Girona per al període 2019-2023

0
103

Marta Madrenas ha estat investida alcaldessa de la ciutat per quatre anys més gràcies al suport del grup municipal de Junts per Catalunya – Girona. Madrenas repetirà així com a alcaldessa de la ciutat, càrrec que ocupava des del 2016.


Marta Madrenas al ple d’investidura. Foto: Aj.Girona.
En el discurs d’investidura l’alcaldessa ha fet una crida al diàleg i als consensos amb la resta de forces polítiques del consistori en els grans temes de ciutat, que considera que ha sigut un dels missatges que la ciutadania va deixar a les urnes el 26M. En aquest sentit, ha reivindicat el valor de ser la llista més votada “amb diferència, i de manera molt homogènia als barris de la ciutat”, i també uns resultats que reiteren “l’àmplia majoria social a Girona que defensa la independència de Catalunya”, ha enumerat els reptes estratègics de la ciutat en el futur i ha assenyalat els eixos del govern en els propers anys: “continuarem posant al centre de les nostres polítiques la protecció de les persones, el dinamisme econòmic i el creixement sostenible.

Així continuarem fent que Girona sigui una ciutat d’oportunitats, on tothom pugui construir amb garanties el seu projecte vital i professional”.
Marta Madrenas també ha subratllat els atributs que han de definir l’Ajuntament en el període 2019-2023, un consistori “a peu de carrer, atent als problemes de la gent i preocupat pel dia a dia de la ciutat”, on “la gestió pública sigui transparent i comptant amb la participació del teixit associatiu de la ciutat” i que “traci les línies estratègiques de futur, de la ciutat que deixarem a les generacions que venen”.
“M’hi deixaré la pell. Tots ens hi deixarem la pell. Com fins ara, 24 hores al dia, 365 dies l’any. Seré l’alcaldessa compromesa, dedicada i dialogant que la ciutat necessita. Per tots els gironins, sense cap exclusió. Estic orgullosa de ser alcaldessa, i vull que tothom estigui orgullós de la seva ciutat. Enceto aquest mandat amb el compromís més ferm que mai amb la ciutat i amb el país. Vull que Girona sigui la millor ciutat de Catalunya. Però sobretot, vull que tots hi siguem protagonistes. Que cadascun dels veïns i veïnes de la ciutat se la faci seva. Que tots estiguem al servei els uns dels altres. Que procurem per la ciutat, i per tots els qui en formem part. Treballaré amb totes les forces per estar a l’alçada de la responsabilitat del càrrec. Aquest és el meu compromís”, ha conclòs l’alcaldessa.
En la legislatura 2019-2023 la ciutat de Girona tindrà per primer cop 27 regidors i regidores, ja que recentment s’ha arribat als 100.000 habitants al municipi. El Ple municipal per al període 2019-2023 estarà format per: Marta Madrenas, M. Àngels Planas, Lluís Martí, Martí Terés, Núria Pi, Marta Sureda, Carles Ribas, Eva Palau i Glòria Plana (grup municipal Junts per Catalunya – Girona); Lluc Salellas, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra, Pere Albertí i Laia Pèlach (grup municipal Guanyem Girona – Alternativa Municipalista); Sílvia Paneque, Beatriz Esporrín, Mònica Ferrer, Joaquim Ruhí, Juan Antonio Balbín i Isabel Muradàs (Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés); Joaquim Ayats, M. Àngels Cedacers, Àdam Bertran i Anabel Moya (Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal), i Daniel Pamplona i Míriam Pujola (Ciutadans – Partido de la Ciudadanía). 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.