17.10.16  • Maresme

Mercè Conesa anuncia 4 MEUR de la Diputació de Barcelona per als aiguats del Maresme

0
52

Conesa: "els ajuntaments hauran d’informar a la Diputació de quines són les infraestructures danyades amb el pressupost orientatiu i els equips tècnics avaluaran  i posaran a disposició les ajudes econòmiques


Un moment de les declaracions de Mercè Conesa anunciant la línia d’ajuts. Foto: Diputació de Barcelona. 
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va anunciar el 13 d’octubre l’aprovació d’una línia específica d’ajuts, dotada amb 4 MEUR, per als municipis del Maresme afectats pels aiguats d’ahir.
Segons la presidenta, «els ajuntaments hauran de posar-se en contacte amb la Diputació, entrar la sol·licitud de quines són les infraestructures danyades amb el pressupost orientatiu i els equips tècnics avaluaran  i posaran a disposició les ajudes econòmiques per tal de poder arreglar infraestructures viàries o infraestructures bàsiques malmeses».
D’aquesta manera, les ajudes que s’atorguin en el marc d’aquesta Línia específica de suport per contingències aniran adreçades a cobrir les contingències pressupostàries generades a causa de les actuacions dels ens locals afectats pels danys en infraestructures i equipaments i serveis municipals causats pels aiguats.
Els destinataris del Pla són els municipis del Maresme que acreditin les circumstàncies exigides per a aquesta Línia d’ajuts, impulsada per la Diputació de Barcelona.
En aquest sentit, la Diputació ja va posar en marxa una línia d’ajut als municipis afectats per les ventades, de finals de 2014, per fer front a les despeses de reparació dels danys ocasionats en espais i equipaments públics.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.