21.08.17 – BARCELONA • Barcelonès

Mercè Conesa: «Representem el suport i el condol a la ciutat de Barcelona dels 310 municipis de la demarcació»

0
103

Conesa també ha remarcat que «més que mai, els alcaldes i les alcaldesses, amb les diferents administracions, treballem conjuntament per posar a disposició de la ciutadania la millor garantia de seguretat».


Conesa signa el Llibre de Condol de la Ciutat de Barcelona, al Saló de Cent de l’Ajuntament. Foto: Sergi Ramos/Diputació de Barcelona.
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha signat aquest matí el Llibre de Condol de la Ciutat, on es recolliran les mostres ciutadanes de rebuig als atemptats terroristes perpetrats a Catalunya. Conesa ha expressat el paper de la Diputació com a representant del «suport i el condol a la ciutat de Barcelona dels 310 municipis de la demarcació», i ha remarcat que «més que mai, els alcaldes i les alcaldesses, amb les diferents administracions, treballem conjuntament per posar a disposició de la ciutadania la millor garantia de seguretat».
La presidenta de la Diputació hi ha assistit conjuntament amb els diputats de la corporació Laura Martínez, Jordi Fàbrega, Juanjo Puigcorbé i Miguel Ángel Ibáñez. 
Conesa es va reunir ahir a la tarda amb el conseller d’Interior, Joaquim Forn, per posar els serveis de la corporació a disposició de la conselleria i tractar de la coordinació amb els ajuntaments pel que fa a la informació vinculada a la seguretat ciutadana.
L’Ajuntament de Barcelona ha habilitat el Saló de Cent amb un Llibre de Condol obert per tal que la ciutadania pugui, avui i demà, mostrar el seu suport a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, i expressar el rebuig a la violència.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.