GIRONA • Gironès

Miquel Noguer es compromet a finançar la reparació de les infraestructures malmeses pel foc de Cap de Creus

0
1209

El president de la Diputació de Girona s’ha reunit aquest dimecres amb l’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, i els alcaldes del Port de la Selva i la Selva de Mar, Josep Maria Cervera i Joan Maria Roig

L’incendi forestal del cap de setmana passat a Llançà, Port de la Selva i la Selva de Mar ha estat el més gran dels últims vint anys al Cap de Creus. S’hi van cremar 416 hectàrees, de les quals un 97% han estat en zona del Parc Natural. En aquest sentit, la Diputació de Girona ha adquirit el compromís de finançar la reparació de totes les infraestructures que hagin quedat malmeses pel foc en aquests tres municipis de l’Alt Empordà.

El president de la corporació, Miquel Noguer, es va desplaçar aquest dimecres a la tarda fins a Llançà, on va mantenir una trobada a l’Ajuntament amb l’alcaldessa del municipi, Núria Escarpanter, i els alcaldes del Port de la Selva i la Selva de Mar, Josep Maria Cervera i Joan Maria Roig. 

En la reunió, es va fer una valoració de les afectacions de l’incendi forestal en la zona i Miquel Noguer va garantir-los l’ajuda econòmica. En els propers dies, es concretaran quines són les infraestructures en les quals s’ha d’intervenir i quina en serà l’aportació de la Diputació per reparar-les. 

“La nostra raó de ser, com a ajuntament d’ajuntaments que som, és estar al costat dels municipis de les comarques gironines i dels seus veïns i veïnes. Estem amatents en tot moment a les seves necessitats per poder-los ajudar, com en el cas que ens ocupa”, ha destacat el president de la Diputació de Girona. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.