CALELLA • Maresme

Navarra, sostenibilitat i solidaritat: els tres pilars fonamentals de la 41a Fira de Calella i l’Alt Maresme

0
1688

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb la regidora de Fires Lucia Sánchez han donat a conèixer avui a Can Saleta els detalls i les novetats. La presentació ha comptat amb la presència virtual de Maria Chivite, presidenta de la Comunitat Foral de Navarra i de l’exfutbolista i activista en la lluita contra l’ELA Juan Carlos Unzué

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb la regidora de Fires Lucia Sánchez han donat a conèixer els detalls i les novetats de la 41a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre. 

La fira d’enguany es basa en tres pilars fonamentals: el territori convidat; Navarra, la sostenibilitat i la solidaritat. L’Ajuntament ja va descobrir fa un parell de mesos el monogràfic d’enguany amb el típic txupinazo. La presència de Navarra a la Fira servirà per mostrar la seva gran riquesa gastronòmica, ensenyar la varietat geogràfica d’un territori que disposa d’un llarg llegat històric, cultural i tradicional. D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’activitats, artesania, concerts i productes d’alimentació, així com visitar els estands de diferents entitats que, com cada any, es donen a conèixer en aquesta celebració al Passeig de Manuel Puigvert.

L’alcalde, qui ha presidit l’acte, ha donat pas al vídeo en el qual la màxima representant navarresa, Maria Chivite, ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment i de reconeixement a tots els calellencs i calellenques, així com a l’Ajuntament, per haver comptat amb la seva Comunitat, convertint-se en la protagonista d’aquesta edició de la Fira. A continuació, Buch ha posat l’accent en els altres dos pilars sobre els quals se sustenta la Fira d’enguany; la sostenibilitat i la solidaritat. Així doncs, ha explicat que tothom qui vulgui col•laborar amb la Fundació Miquel Valls podrà comprar un mocador vermell a l’estand d’informació i, d’aquesta manera, contribuir amb la lluita contra l’ELA, atès que tots els beneficis aniran destinats a aquesta causa. Seguidament, l’alcalde ha donat pas a les paraules de l’exfutbolista i activista Juan Carlos Unzué, tot afirmant que és un clar exemple a seguir. Unzué, en la seva emotiva intervenció, ha volgut agrair la col·laboració, així com desitjar a tots els ciutadans una bona Festa Major.

Pel que fa a la sostenibilitat, l’alcalde s’ha reafirmat en el fet que el govern té l’objectiu d’aconseguir, a través de tots els seus projectes, que la petjada en el medi ambient sigui zero. Així doncs, la Fira comptarà amb un gran ventall d’activitats que s’han dissenyat des d’una perspectiva sostenible i respectuosa amb l’entorn.

Per la seva part, la regidora de Fires Lucia Sánchez ha ampliat la informació envers totes les activitats que formaran part d’aquesta Fira i ha descobert el mocador solidari, el qual mostra l’escut del territori convidat, així com el de l’Ajuntament de Calella.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.