17.10.19 – BARCELONA • Barcelonès

Núria Marín condemna els fets violents dels últims dies i reclama “sortides pacífiques i consensuades”

0
211

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha condemnat aquest dijous «els fets violents que han sacsejat la societat catalana els últims dies, i en especial els aldarulls que han provocat importants destrosses als carrers de Barcelona i altres ciutats catalanes».


La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, durant la declaració d’aquest dijous. Foto: Diputació de Barcelona.

Marín ha assegurat aquest matí en una declaració institucional després del Ple que «la societat catalana necessita sortides pacífiques, consensuades, majoritàries i integradores», afegint que «la solució a la crisi política no arribarà si entrem en el carreró sense sortida de la violència».

En la seva declaració, Núria Marín ha assegurat que «ens neguem a normalitzar la violència com a eina d’acció política» i que  «no rebutjar-la explícitament és una manera de normalitzar-la». Per acabar, la presidenta de la Diputació de Barcelona s’ha remès al seu discurs de presa de possessió, el mes de juliol, insistint que «hem de buscar el que ens uneix, que ara és el rebuig de la violència, la recerca del diàleg i l’entesa, que és i ha estat sempre un valor central del municipalisme».  

DECLARACIÓ DE LA PRESIDENTA MARÍN

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.