El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, encaixant les mans abans de la reunió. Foto: ACN.

El Punt Avui
Girona • Gironès

Primera trobada entre Aragonès i Salellas

0
2215

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va rebre ahir l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, en la roda de contactes que està fent amb els principals alcaldes del país. Un dels temes clau que es van abordar va ser el del futur Campus de Salut. El govern i l’Ajuntament gironí es van comprometre a “avançar” en el projecte –i posterior construcció– del futur campus i a fer-ho en els “propers mesos”, segons informa l’ACN. Així ho va assegurar Salellas en la roda de premsa posterior a la reunió que va tenir amb l’executiu. “Es tracta d’un projecte que fa temps que està en cartera i que el govern de Girona considera estratègic”, va afirmar. 

I va assegurar: “Com a ajuntament hi estem treballant intensament i avui hem constatat amb el president que hi ha voluntat per part del govern que en els propers mesos puguem avançar tant en el projecte, primer, com en la posterior construcció del nou parc sanitari. Estem contents.”

Per la seva banda, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va exposar que les polítiques de salut són “una prioritat absoluta” per al govern i confia que el nou Trueta sigui una realitat “el més aviat possible”.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.