Quin hauria de ser el futur de les zones rurals? Ajuda’ns a elaborar la nova estratègia a llarg termini de la Comissió Europea!

0
93

8.10.20

La Comissió Europea ha obert una consulta pública fins el 30 de novembre a mitjanit per escoltar les opinions i punts de vista de ciutadans i principals actors de les zones rurals per donar forma a la seva nova estratègia a llarg termini de la UE
 
Un dels compromisos de la Comissió Europea és el de desenvolupar una visió a llarg termini per les zones rurals. Per això, és necessari saber com és la vida en aquestes àrees arreu d’Europa i conèixer quins són els elements clau per garantir-ne la prosperitat.
 
Entre altres temes, la Comissió pregunta sobre:
  • Les necessitats de les zones rurals en l’actualitat
  • Els elements que fan que les zones rurals siguin atractives
  • Les oportunitats pel futur de les zones rurals
  • La governança en les zones rurals
  • Preguntes optatives sobre la Política agrícola comuna (PAC) i el desenvolupament territorial.
  • A qui va dirigida?
Aquesta consulta vol recollir els punts de vista de les parts interessades, com ara la població de zones rurals, urbanes i intermèdies; administracions locals, regionals, nacionals i europees; organitzacions que representin interlocutors socials, la societat civil i els consumidors; ONG que es centrin especialment en les zones rurals; parts interessades del sector privat; i entitats acadèmiques, educatives, de formació o d’investigació.
 
Com hi puc participar?
Per donar la teva opinió, respon aquest qüestionari. Si per algun motiu no fos possible respondre’l digitalment, pot posar-se en contacte amb AGRI-EVALUATION@ec.europa.eu(link sends e-mail). Pot enviar les seves respostes en qualsevol de les llengües oficials de la UE.
 
Per motius de transparència, s’insta a les organitzacions i empreses que participin en consultes públiques a inscriure’s al Registre de Transparència de la UE.
 
Dades personals i privacitat
La Unió Europea es compromet a respectar la vida privada dels usuaris. Quan es porten a terme consultes públiques, seguim la política de protecció de les persones físiques en matèria de tractament de dades personals per les institucions comunitàries, basada en el Reglament 45/2001 relatiu al tractament de dades personals per les institucions de la UE del Parlament Europeu i del Consell, de 18 de desembre de 2000.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.