10.08.16 – BARCELONA • Barcelonès

Sant Jaume de Frontanyà, el municipi més petit de Catalunya, s’adhereix a la Central de Compres del món local

0
119

Amb aquesta adhesió, l’ACM compta amb la ciutat catalana més gran i el municipi més petit beneficiant-se de la Central de Compres

El municipi més petit de Catalunya, Sant Jaume de Frontanyà, s’ha adherit a la Central de Compres del món local, impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Concretament, ho ha fet per beneficiar-se del servei d’assegurances adreçat específicament als ens locals.
 
Aquest és el primer servei que contracta el poble més petit de Catalunya, que actualment compta amb 26 habitants. Es tracta d’un servei d’assegurances de responsabilitat civil general amb condicions avantatjoses i cobertures àmplies amb un preu molt competitiu. 
 
Amb aquest nou contracte, el municipi de Sant Jaume de Frontanyà compta amb una assegurança que ofereix les millors cobertures del mercat al millor preu. Així mateix, aconsegueix un estalvi en el procediments, doncs l’ajuntament només necessita signar un simple acord d’adhesió i s’incorpora a un procediment de contractació pública transparent i legal.  
 
L’assegurança contractada és la de responsabilitat civil i patrimonial que ofereix l’empresa adjudicatària Zurich Insurance PLC, Sucursal en España amb la mediació de Ferrer & Ojeda, empresa guanyadora del concurs públic per l’adjudicació de l’Acord marc del servei de mediació d’assegurances de l’ACM.
 
Volum de la Central de Compres del món local
 
Actualment, la Central de Compres del món local ofereix serveis d’electricitat, assegurances, gas, paper, prevenció de riscos laborals, vehicles, impressores, màquines tècniques i equips informàtics. Tot seguit detallem el nombre d’ens locals que compren cada producte i els municipis més gran i més petit que adquireixen el servei.
  • Electricitat: 667 ens locals adherits
  • Assegurances: 390 ens locals adherits
  • Gas: 161 ens locals adherits
  • Paper: 119 ens locals adherits
  • Riscos: 87 ens locals adherits
  • Vehicles: 67 ens locals adherits (s’han comprat 294 policials o de serveis generals)
  • Impressores i equips multifunció: 42 ens locals adherits
  • Màquines Tècniques: 8 ens locals adherits
  • Equips informàtics: és el servei més nou estrenat fa poques setmanes. S’ofereixen 76 equipaments informàtics.
En els propers mesos és previst que la Central de Compres dugui a terme noves licitacions amb productes i serveis com: electricitat (3a licitació) vehicles (2a licitació), gasoil i manteniment d’ascensors.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.