20.11.15 – CALELLA • Maresme

Signat un conveni per la dinamització del centre comercial de Calella

0
142

L’Ajuntament de Calella, la Generalitat de Catalunya i l’Associació Calella Centre Comercial continuen el seu compromís d’impuls al centre comercial de la ciutat.


Moment de la signatura del conveni.
L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el director general de Comerç, Josep Maria Recasens i el president de l’Associació Calella Centre Comercial, Xavier Nogué, han signat avui la continuïtat al conveni per impulsar el centre comercial de la ciutat, tot generant sinergies comercials que s’adeqüin a les necessitats actuals dels consumidors.
L’Ajuntament de Calella reitera el seu suport al sector comercial per a seguir treballant intensament per a la consolidació del centre comercial a cel obert. En aquest sentit, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha manifestat  que: “per Calella el centre comercial és molt important i per això són tant necessàries aquestes dinàmiques de col·laboració amb el Govern de Catalunya, ja que és necessari donar un impuls al centre comercial de la nostra ciutat perquè aquest pugui tenir tots els instruments i garanties  per no quedar-se enrere”.
Així mateix, l’Associació Calella Centre Comercial porta a terme aquest projecte amb una clara vocació integradora i el seu president, Xavier Nogué, ha agraït tant a la Generalitat de Catalunya com a l’Ajuntament de Calella el seu suport i ajut per a dinamitzar el centre comercial de la ciutat i “encara més en aquests moments que són difícils econòmicament”.
Per la seva banda, el Director general de Comerç, Josep Maria Recasens, ha explicat que una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupació és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants de Catalunya per a la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya (CCCO) i que: “la signatura d’aquest conveni formalitza aquest suport  perquè els comerciants facin de Calella un destí comercial atractiu, cadascú en el seu establiment però també treballant conjuntament en tot el centre comercial de la ciutat. “ 
El Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)- aporta al projecte de centre comercial a cel obert de Calella, amb un pressupost total de 22.400 euros, una subvenció de 9.000 euros en el marc del programa de dinamització de zones d’alta concentració comercial del pla d’incentius de comerç, serveis, artesania i moda per a 2015. El pla d’actuació per impulsar el centre comercial a cel obert –gestionat per l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial— preveu iniciatives com el punt de llibre, la campanya de Setembre, la campanya de Nadal, la campanya la Botiga al Carrer, i accions d’animació al carrer. El pla també inclou accions de comunicació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.