Viatge digital: visita el Parlament Europeu sense sortir de casa

0
3998

No pots anar a Brussel·les o Estrasburg en persona? Embarca’t en el nou viatge digital del Parlament Europeu!

No pots anar a Brussel·les o Estrasburg en persona? Embarca’t en el nou viatge digital del Parlament Europeu!


Un viatge digital pel Parlament Europeu.
Amb el viatge digital pel Parlament Europeu podràs explorar el Parlament en 360 º, convertir-te en eurodiputada o eurodiputat i endinsar-te en la història de la UE. Aquests recorreguts es troben a més disponibles a les vint-i-quatre llengües oficials de la UE, de manera totalment gratuïta

Experimenta el Parlament en 360
Realitza una visita virtual al Parlament en 360º a Brussel·les i Estrasburg, coneix el seu personal, explora els seus edificis i esbrina com pots fer sentir la teva veu. Reuneix-te amb diputats i diputades al Parlament Europeu i familiaritza’t amb la seva feina al cor de la política europea. Explora entorns interactius plens de continguts multimèdia i activitats.

Ocupa el teu escó virtual al Parlament Europeu
T’has preguntat mai en què consisteix ser diputat o diputada al Parlament Europeu? Descobreix-ho de primera mà amb l’ajuda de la realitat virtual! Et plantegem una sèrie de desafiaments que et submergiran a la feina parlamentària. Fins i tot tindràs l’oportunitat de votar al ple d’Estrasburg (virtualment, és clar).

Visita virtual de la Casa de la Història Europea
Descobriu la història de la UE amb una visita virtual a la Casa de la Història Europea. Gaudeix d´exposicions i reproduccions detallades d´objectes d´interès històric en 3D.

Properament
El Parlament llançarà a finals d’any un joc de rol virtual amb què aprendràs amb tot detall quin paper té en l’elaboració de les lleis de la UE. Durant la partida podràs interactuar amb els personatges del joc, les institucions europees, la societat civil i altres parts interessades que participen a la presa de decisions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.