BANYOLES • Pla de l’Estany

Banyoles obre la temporada de bany a l’Estany

0
803

La temporada de bany a l’Estany de Banyoles s’allargarà aquest any fins al 18 de setembre

L’Ajuntament de Banyoles, que regula el bany a les zones autoritzades a l’Estany, ha fixat els horaris per a la zona de bany de la Caseta de Fusta i des de l’obertura s’hi ofereix el servei de salvament i socorrisme

A la zona de bany públic de la Caseta de Fusta, s’ha delimitat la zona de bany, que es d’uns 30 metres des de la riba. A diferència dels dos estius anteriors, no hi haurà control d’espais com per la pandèmia i es recupera l’aforament habitual que es fixa en 250 persones. 

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Banyoles i Batlle d’Aigües, Albert Tubert, ha destacat que “després de dos anys de pandèmia, esperem recuperar la normalitat a la zona de bany de l’Estany”.

L’horari d’accés a la zona de bany de la Caseta de Fusta serà de de dilluns a divendres de les 2 del migdia a les 7 de la tarda fins al 22 de juny. Els caps de setmana i la resta de dies de juny a partir de Sant Joan l’horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda. Durant els mesos de juliol i agost l’horari serà cada dia de les 10 del matí a les 8 del vespre fins al 4 de setembre. Les dues darreres setmanes, es reprendrà l’horari de les 2 del migdia a les 7 de la tarda de dilluns a divendres i els caps de setmana de les 11 del matí a les 7 de la tarda, fins al 18 de setembre quan es tancarà la temporada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.