20.5.19 – TITULARS

Barcelona i Madrid es juguen les alcaldies al tram final

0
148

Colau i Maragall lluiten al capdavant i Collboni els segueix de ben a prop

Carmena suma amb el PSOE, però molt just davant la dreta

Per una banda, ‘elPeriódico’ anuncia que “Maragall falqueja i Colau avança”, per la mateixa línia l’’Ara’, que comunica que “Colau i Maragall es disputen l’alcaldia per pocs vots a l’Eixample”, i ‘LaVanguardia’, que informa que “Barcelona i Madrid es juguen les alcaldies al tram final”.

D’altra banda, sobre les eleccions, ‘LaRazón’ les defineix com una “Batalla ajustada entre blocs”, ‘ElPaís’ indica que “L’esquerra desbancaria de la Comunitat de Madrid al PP”, i ‘ElMundo’ fa referència a les paraules del candidat del PSOE a les europees, Josep Borrell: “S’ha de fer pedagogia a Europa contra les mentides del secessionisme”. En canvi, ‘ElPuntAvui’ assenyala els “Dies d’excepció al Congrés i al Senat pels presos polítics”.
 
Finalment, l’’ABC’ destaca la victòria del tenista mallorquí, Rafa Nadal, davant Djokovic, amb el títol: “Nadal sempre torna”, mentre que ‘Regió7’ afirma que “L’ExpoBages tanca portes consolidant un nou al·licient firal”, i el ‘Segre’ opta per posar de relleu que “La carretera mata cinc joves cada any a Lleida”. 
 
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.