Ple general del Consell Comarcal del Gironès, en una imatge d’arxiu Foto: El Punt Avui.

El Punt Avui
Girona • Gironès

El Consell Comarcal del Gironès aprova un pressupost de 30,5 milions

0
3472

Es tracta d’un 11,32% més que l’any passat

L’ens diu que es tracta d’uns comptes de “contenció” i continuistes

El Consell Comarcal del Gironès ha aprovat un pressupost de 30,5 milions per a l’exercici 2024, el que representa un increment en percentatge d’un 11,32% en relació al pressupost de l’anterior exercici, segons recull l’ACN. En números absoluts, la xifra suposa un increment de 3,1 milions. Pel que fa a l’organisme autònom de l’Escola de Música del Gironès, s’ha previst un pressupost total de 792.440 euros i per al Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, 7,5 milions. Des de l’ens asseguren que es tracta d’una comptes de “contenció” i continuistes en la planificació i execució dels diferents serveis i activitats

Entre d’altres, el pressupost compta amb una reserva de crèdit per a la futura construcció del Centre Comarcal d’Acollida d’Animals Abandonats a la comarca. La tramitació urbanística avança i enguany s’hauran de formalitzar els convenis amb els ajuntaments, a més de rebre la subvenció de la Diputació per construir-lo.

Per altra banda, també s’ha previst un augment de les despeses per l’atorgament d’ajuts al servei de menjador escolar, s’han actualitzat les dades en relació als increments pel tractament de la fracció orgànica i la resta de residus municipis i s’hi ha inclòs la incorporació de Sant Jordi Desvalls en el servei de recollida porta a porta. Està previst que a finals d’any també es comenci a donar servei a Cassà de la Selva.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.