16.4.19 – BARCELONA • Barcelonès

El Consell d’Alcaldes.eu debat els temes rellevants del municipalisme

0
203

El Conseller Puigneró ha estat convidat d’excepció a la trobada


(Esq. a dreta) Pau Saumell, Joan Sala, Joaquim Ferret, Xavier Roca, Salvador Esteve, Joaquim Nadal, Marta Felip, David Saldoni, Jordi Puigneró, Albert Ortas, Miquel Àngel Escobar, Mario Sorribas i Lluís Recoder.
La reunió del Consell Assessor d’Alcaldes.eu s’ha celebrat aquest migdia, durant un dinar de treball a l’Hotel Catalonia Plaça Catalunya, de Barcelona. Tretze participants han debatut àmbits d’interès municipal com ara el desplegament de les TIC al territori, la relació entre funcionaris i electes, la complexitat creixent de les normatives o la gestió de les policies locals.
Aquestes temàtiques, juntament amb algunes altres candents en la realitat municipalista, serviran per desenvolupar els cicles d’Esmorzars-col·loqui i de Diàlegs que Alcaldes.eu portarà a terme a partir del curs vinent. Alcaldes.eu va celebrar el seu desè aniversari l’any 2018, motiu pel qual els consellers també han fet un repàs a les activitats realitzades en aquest període per part de la primera i principal plataforma transmèdia específicament dedicada a l’àmbit municipal. La propera de les activitats, el Dinar dels alcaldes i les alcaldesses de Catalunya se celebrarà el dia 6 de maig, al Born Centre de Cultura i Memòria, per tal de reconèixer la feina dels electes municipals abans d’iniciar la campanya electoral local.
En la reunió d’avui han participat, com a convidats, Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública; Marta Felip, Secretària General de la Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Miquel Àngel Escobar, Secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran; David Saldoni, alcalde de Sallent i president de l’Associació Catalana de Municipis i l’expert en comunicació Albert Ortas. De la part d’Alcaldes.eu hi ha participat els seus consellers Joan Sala i Morell, Joaquim Ferret, Joaquim Nadal, Lluis Recoder, Salvador Esteve i el director i editor d’Alcaldes.eu, Xavier Roca.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.