11.12.15 – TARRAONA • Tarragonès

El conseller Jané es reuneix amb una vintena d’alcades i regidors del Tarragonès

0
99

El conseller d’Interior, Jordi Jané, es va reunir ahir a la tarda amb 22 alcaldes i regidors del Tarragonès, en una reunió convocada pel Consell Comarcal, amb l’objectiu de tractar temes relacionats amb la seguretat. 

Jané, just abans de començar la reunió, ha explicat que la finalitat d’aquesta trobada ha estat doble; d’una banda, escoltar i, de l’altra, poder explicar. "Vull escoltar allò que els responsables municipals em puguin plantejar, vull conèixer els seus neguits, les seves preocupacions, i també els vull explicar el Pla operatiu específic antiterrorista, vull que els càrrecs electes locals el coneguin de primera mà”, ha afirmat.
 
El titular d’Interior també ha volgut fer balanç dels índex delinqüencials del Tarragonès.
 
En concret, el conseller ha explicat que els fets penals han baixat un 5,7%, en concret el delictes contra les persones disminueix un 2%, el de delictes contra el patrimoni han disminuït un 6%, i els relatius a la seguretat viària baixen un 5,3%. Pel que fa als delictes contra l’ordre públic, aquests disminueixen un 16,3%, i els relacionats amb la salut pública augmenten un 5,6%.
 
El conjunt de robatoris amb força, en general, han baixat un 9,5% i els robatoris amb violència i/o intimidació han disminuït un 8,8%. El robatoris amb força a establiment comercial disminueixen un 18,8%, passant de 642 fets a 521. Els robatoris amb força a empresa baixen un 16,1%, de 360 a 302 i els robatoris amb força a domicili ho fan un 9,4%, de 1.643 fets a 1.489.
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.