6.5.20 – TITULARS

El Constitucional alemany desafia el BCE i la justícia europea

0
84

El tribunal germànic amenaça de bloquejar el pla de compres de deute públic i Lagarde replica que Luxemburg el considera legal

L’aval a la pròrroga de l’estat d’alarma centra l’atenció de les portades d’aquest dimecres. ElPaís, ElMundo i l’Ara assenyalen que “El govern encarrila la pròrroga amb el seu pacte amb Cs”, “Sánchez pacta amb Cs i garanteix l’estat d’alarma sense el PP” i “Sánchez pacta amb Cs per salvar l’estat d’alarma”, respectivament. En aquesta línia, LaRazón apunta que “Els barons frenen el ’no’ del PP a l’estat d’alarma”. ElPeriódico encapçala amb: “Recerca ‘in extremis’ de suport a l’alarma”, i ElPuntAvui ho fa amb: “Contra rellotge”.

 

D’alta banda, l’ABC es fa ressò que “142.000 negocis destruïts en dos mesos” i, en clau europea, LaVanguardia destaca que “El Constitucional alemany desafia el BCE i la justícia europea”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Segre celebra: “Els hospitals de la Cerdanya i la Seu, sense casos de Covid-19” i el Regió7 subratlla que “Navarcles es revolta contra el confinament dins del seu petit terme municipal”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.