El Pla d’inversions per a Europa dona suport a les empreses espanyoles afectades per la pandèmia

0
85

14.1.21

El Banc europeu d’inversions (BEI) ha concedit 270 milions d’euros a Banca March en virtut de tres acords per donar suport a les empreses espanyoles afectades per la pandèmia de COVID-19

Aquests acords mobilitzaran més de 570 milions d’euros en total per promoure la recuperació econòmica a Espanya.

 
Un dels acords signats és el primer acord a què dona suport el BEI en el marc del Fons paneuropeu de garantia. El BEI també proporcionarà a Banca March una garantia de 70 milions d’euros amb el suport del Fons europeu d’inversions estratègiques (EFSI), el pilar central del Pla d’inversions per a Europa.
 
Paolo Gentiloni, comissari d’Economia, ha afirmat que “Aquest préstec, garantit pel Pla d’Inversions per a Europa, permetrà a més empreses espanyoles accedir al finançament en aquests moments difícils. Així, els permetrà continuar innovant, desenvolupant i donant suport a l’ocupació, fet que ajudarà a recuperar l’economia espanyola després de la profunda recessió provocada per la COVID-19. El Pla d’inversions per a Europa ha mobilitzat fins ara 535.000 milions d’euros en inversions a tota la UE, inclosos 58.000 milions a Espanya.
 
  • ETIQUETES
  • CE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.