25.03.14 – CALAFELL/CUNIT • Baix Penedès

Els ajuntaments de Calafell i Cunit creen una comissió conjunta per defensar interessos comuns

0
257

Els consistoris reclamen una millora de les connexions ferroviàries i que es descatalogui de la xarxa bàsica la carretera C-31


L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, acompanyats de regidors dels dos municipis en la primera reunió de la comissió.
L’Ajuntament de Calafell i l’Ajuntament de Cunit (Baix Penedès) han creat una comissió per defensar interessos comuns a ambdós municipis. El grup de treball es reunirà periòdicament cada mes amb la intenció d’unir esforços i treballar conjuntament especialment en els àmbits de territori, societat i economia. Entre els principals eixos de treball hi ha la defensa de la competitivitat territorial en l’àmbit d’infraestructures com són la millora dels serveis de Rodalies -tant pel que fa a la connexió amb Barcelona com amb Tarragona-. També es prioritzarà l’àmbit de la mobilitat per carretera i la voluntat de descatalogar de la xarxa bàsica de la Generalitat la carretera C-31.
La comissió està presidida per l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras. Per part de Calafell també en formen part el tinent d’alcalde d’Obres Públiques, Manteniment i Medi Ambient, Rafel Solé i la tinent d’alcalde de Serveis Interns, Montse López. Per part de Cunit hi participen el regidor de Patrimoni, Jaume Casañas, i el regidor d’Urbanisme, Julio Ramon.
El grup de pressió es marca l’objectiu de treballar els eixos de la formació i de l’ocupació per tal de fomentar un conjunt de polítiques que permetin afrontar la realitat laboral dels dos municipis. I un altre dels eixos importants serà el fet de treballar conjuntament la temàtica de la competitivitat turística i també la protecció i divulgació del patrimoni.
L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha explicat que "tant Calafell com Cunit volem fer sentir la nostra veu en àmbits que no només ens afecten a nosaltres sinó a tota la comarca, ja que som dos municipis amb una gran quantitat de població, i també, malauradament, amb un gran nombre d’aturats".
Per la seva banda, l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, ha destacat la importància de tractar problemàtiques que afecten als dos municipis perquè d’aquesta manera "aconseguim tenir més força en el moment de les reivindicacions i també en el moment de trobar solucions al respecte".

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.