BARCELONA • Barcelonès

“Els perfils professionals de gestió pública seran molt demandats”

0
3293

Joana Ortega inaugura el cicle “Alcaldes i Universitat” en la seva edició de 2022

La Secretària General de l’Associació Catalana de Municipis, Joana Ortega, ha anticipat que els perfils professionals dedicats a la gestió pública tindran una gran demanda en els propers anys. Ja sigui perquè la quantitat de secretaris i interventors a Catalunya és petita, com perquè l’edat mitja dels actuals és elevada i caldrà substituir-los, Ortega estima que en el futur caldrà obrir moltes noves convocatòries i que això podria donar noves perspectives professionals als estudiants de Ciències Polítiques i matèries afins.

Joana Ortega ha conclòs amb aquest missatge una glossa de la seva trajectòria professional, que ha servit de colofó a la presentació del Cicle de diàlegs “Alcaldes i Universitat” 2022, promogut per la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la plataforma transmèdia alcaldes.eu.

El cicle, que implicarà vuit sessions que es duran a terme al llarg del primer semestre de 2022, té l’objectiu d’apropar el món de la gestió política municipal a la universitat i així “apropar l’àmbit teòric amb el pràctic”, segons ha comentat Miquel Salvador, degà de la Facultat. En darrer terme, es tracta que el públic assistent -entre ells, estudiants de Ciències Polítiques- tinguin un coneixement de la realitat que complementi les teories i models que estudien a l’aula.

En la sessió que va tenir lloc ahir, s’ha comptat amb la presència de Joana Ortega, qui ha estat acompanyada de les responsables del Cicle, concretament els professors Miquel Salvador i Carles Ramió, que compartiran l’activitat amb els professors Jordi Joly i Marta Pascal, tots ells de la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF. 

El cicle “Alcaldes i Universitat” seguirà amb sessions obertes al públic, gratuïtes i celebrades en aules a concretar dins del Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.