24.12.12 – TITULARS

Entrevistes a Núria de Gispert, Mariano Rajoy i Antonio María Rouco Varela, a les portades

0
229

‘El Periódico’ assegura que "Els federalistes volen diàleg amb Catalunya" i ‘El País diu que "La Generalitat i oposición exigen que se investigue la trama policial"

El futur de Catalunya centra bona part de les portades d’aquest dilluns 24 de desembre, si bé des de perspectives diferents. ‘El Punt Avui’ obre totes dues edicions amb una entrevista a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, titulada: "La paraula ‘independència’ no la tinc al meu vocabulari". D’altra banda, ‘El Mundo’ fa una entrevista al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, qui exposa: "Sería bueno que el Gobierno y el PSOE fijaran una posición común sobre Cataluña". Mentrestant, ‘El Periódico’ assegura que "Els federalistes volen diàleg amb Catalunya". El diari ‘Ara publica una segona tongada del seu sondeig i titula "Ampli suport a la recuperació de successions".

"La Generalitat y la oposición exigen que se inventigue la trama policial", explica ‘El País’ en relació a les suposades actuacions alegals de comandaments policials denunciades per aquest mateix rotatiu. ‘Abc’, de la seva banda, obre amb una entrevista al president de la Conferència Episcopal Espanyola, Antonio María Rouco Varela, titulada: "Los padres tienen derecho a que sus hijos se eduquen en castellano".

El diari ‘La Vanguardia’ destaca que "Monti es vanta de les millores fetes a Itàlia en contraposició a Espanya"; mentre ‘la Razón’ subratlla que "Rajoy ha recortado un 66,6% las ayudas a los sindicatos".

A les comarques gironines, ‘Diari de Girona’ obre amb "Uns lladres assalten una casa a Llagostera i n’agredeixen els inquilins".

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.