25.06.16 – BARCELONA • Barcelonès

Equipaments nous i millora de l’espai públic a Nou Barris, a Barcelona

0
356

Aquests treballs disposen d’un pressupost total de 9,2 milions d’euros i estan inclosos al Pla de rehabilitació integral, que té com a objectiu millorar i fer més sostenibles i accessibles les vies públiques de tota la ciutat.


Mapa digital de les obres.
Nou Barris començarà durant les properes setmanes una sèrie d’actuacions per construir-hi nous equipaments públics i remodelar-ne diversos carrers. 
En concret, les obres consisteixen a construir els nous casals dels barris de Torre Baró i la Trinitat Nova, crear una àrea d’esbarjo per a gossos, millorar els interiors del barri de la Guineueta i reurbanitzar els carrers d’Oristà, de Canfranc i d’Alella.
Els treballs al nou casal de Torre Baró, que tenen un pressupost d’1.358.234.70 euros, van començar el 10 de juny. Les obres duraran deu mesos i suposaran la creació de diverses aules de treball, espais de trobada i aules taller, entre altres, a la primera planta d’un edifici de construcció nova situat a l’avinguda d’Escolapi Càncer, 5.
Les obres del casal de barri de la Trinitat Nova s’iniciaran al setembre i està previst que durin dotze mesos. Els nous equipaments disposen d’un pressupost de 2.359.564 euros i constaran d’un edifici de construcción nova davant de la Casa de l’Aigua que tindrà dues plantes, en les quals hi haurà diverses sales de treball, bucs d’assaig, banys, vestidors, aules taller i un bar.
Durant aquest estiu també s’iniciarà la creació d’un espai d’esbarjo de 700 metres quadrats per a gossos a l’àrea verda compresa entre l’avinguda Meridiana, la via Favència i el carrer de la Cooperació. Les obres, que costaran 592.547.27 euros, inclouran tot el mobiliari necessari, arbrat i l’adequació d’un pas de vianants nou. A més, també s’iniciarà una nova fase de millora dels interiors del barri de la Guineueta. Així, es reurbanitzarà l’illa compresa entre la via Favència, el passeig de Valldaura i el carrer de la Guineueta.
Finalment, també a Nou Barris es reurbanitzaran els carrers d’Oristà, de Canfranc i d’Alella. S’hi plantarà arbrat nou, s’hi renovarà l’enllumenat, s’hi col·locarà mobiliari urbà nou i s’hi prendran totes les mesures necessàries perquè aquestes vies siguin més amples i accessibles.
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.