30.7.19 – TITULARS

Iglesias insisteix en la coalició tot i la pressió interna per la via portuguesa

0
76

La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, sosté que la prioritat és evitar unes noves eleccions

Varietat a les portadas d’avui. Per una banda, ‘ElMundo’ anuncia que “Casado redissenya la cúpula del PP a la seva mida i sense quotes”, li segueixen ‘LaRazón’, que comunica “La coalició alternativa: PP i Cs amb l’abstenció del PSOE”, ‘ElPaís’, que informa que “Iglesias insisteix en la coalició tot i la pressió interna per la via portuguesa”, i l’’Ara’ opta per manifestar que “Rivera culmina la purga interna contra els crítics”.

D’altra banda, ‘LaVanguardia’ assenyala que “La policia impedeix als manters continuar a la Barceloneta”, així com ‘elPeriódico’ que afirma també que “La presència policial dissol el ‘top manta’. En canvi, l’’ABC’ destaca que “El consens polític desbloqueja el major projecte urbanístic d’Europa”, fent referència al Pla de l’ajuntament de Madrid d’invertir 7.000 milions d’euros en les properes dècades pel projecte Madrid Nuevo Norte.
 
Finalment, ‘ElPuntAvui’ posa de relleu la “Unitat contra la contaminació”, mentre que ‘Regió7’ apunta que “La Generalitat diu ara que el epatge de vinyeta farà innecessari ampliar la C-55”, i el ‘Segre’ explica que “L’Aragó i Catalunya deixa milers d’hectàrees sense reg per la ruptura del canal”. 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.