IGUALADA • Anoia

Igualada oferirà tres espectacles destinats a persones grans amb inicis de demència dins del programa CulturaMent

0
2288

Es tracta d’una prova pilot de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar el benestar i obrir la participació en la cultura municipal tothom

Igualada oferirà tres espectacles dins del programa CulturaMent, una prova pilot de la Diputació de Barcelona que integra a la cultura municipal projectes que fomenten el benestar de les persones amb algun tipus de malaltia mental.

Igualada és una de les ciutats que participa d’aquesta prova pilot i oferirà tres projectes culturals, a mida, per a persones grans amb inicis de demència. Les activitats que s’han preparat entre els departaments de Promoció Cultural i Acció Social son:

Dimecres 3 de novembre el teatre de l’Ateneu acollirà l’obra de teatre “Mort a les cunetes”. Un homenatge a les víctimes de la repressió franquista. Es tracta d’un muntatge teatral, que narra la història de La Fossa de Can Maçana: l’afusellament de nou republicans, acusats de rebel·lió i sedició, que van ser trets a la mitjanit del 9 de febrer de 1939 de la presó de Manresa i la fuga d’un d’ells que ho va poder explicar. L’obra reconstrueix aquesta injustícia encara no reparada, amb la força de la paraula i la música en directe, i fa un homenatge a totes les víctimes de la repressió franquista.

L’espectacle estarà destinat a persones grans que assisteixen a l’Hospital de dia St. Jordi d’Igualada

Dijous 4 de novembre a l’Ateneu s’oferirà l’espectacle de Playback del Grup “Playback Llum i Color” una actuació d’un grup que fa més de 40 anys que existeix i que esta compost per persones jubilades que interpreten cançons de tots els temps, però sobretot de l’època dels cantants. L’espectacle estarà destinat a persones grans que assisteixen a l’Hospital de dia St. Jordi d’Igualada

Dilluns 8 de novembre es durà a terme una visita guiada seguida d’una activitat al Museu de la Pell d’Igualada. La primera part consta de la visita guiada a la sala “Un univers de pell”, i després d’un taller per decorar una estora circular de pell per al ratolí. Es una activitat destinada a les persones amb trastorns cognitius, als seus cuidadors i familiars que vulguin participar de l’activitat.

Les inscripcions es faran directament al Museu de la Pell al telèfon 93 804 67 52 o al correu: masc@aj-igualada.net

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.