Komtainer, el software que et permet la gestió integral de la recollida de residus

1
1302

Komtainer, l’app ciutadana que permet controlar i gestionar les àrees d’emergència, la recollida de voluminosos i la gestió de la deixalleria de manera integral. Aportant una major eficiència en la gestió i una millor experiència i conscienciació mediambiental per a la ciutadania.

El sistema permet controlar qui pot utilitzar els espais habilitats per dipositar els residus i anul·lar l’ús d’aquests espais de persones externes al municipi, també permet crear diferents perfils ciutadans per a modificar la freqüència d’ús (comerços…). Komtainer, a més a més, també ajuda als ajuntaments a millorar l’estat i la higiene de l’espai, gràcies, el sistema d’incidències integrat i a tenir el control de les persones que accedeixen a l’espai.

L’Ajuntament o la gestora, pot determinar els perfils i els permisos de les persones que tenen accés a les àrees habilitades, segons les zones del municipi i els dies que en poden fer ús. Els habitants accediran en aquest espai des de l’app de Komtainer. Segons els permisos que tenen, podran accedir o no.

Komtainer també permet als habitants sol·licitar la recollida de voluminosos des de la mateixa App, optimitzant els processos interns dins de l’Ajuntament, i facilitant als usuaris la comunicació amb l’administració.

El mateix sistema també permet gestionar i controlar la deixalleria, registrant l’aportació de residus per part dels ciutadans (a través de la mateixa aplicació ciutadana), i registrant també la recollida de residus per a part de les gestores de residus. El mòdul de gestió de deixalleries és un mòdul versàtil i que permet adaptar el pagament per aportació en funció de les característiques dels ciutadans. Aquest mòdul estarà disponible properament

Komtainer et permet tenir tota la gestió dels residus de manera centralitzada i des d’un sol programa permetent-te una gestió més àgil i ràpida.

1 COMENTARI

  1. Vull baixar-me l’App per accedir al recite de contenidors d’emergència de Sant Antoni de Vilamajor, però no em deixa donar-me d’alta perquè sembla que ja ho vaig fer una altra ocasió.
    Demano que em manin les meves dades correctes per poder baixar-me l’aplicació per accedir al recinte, o si escau esborrar totes les dades fetes per poder sol·licitar-ho de nou.
    Gràcies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.