14.11.19 – TITULARS

La demanda d’ERC d’una taula de diàleg complica la investidura

0
76

El PSOE intenta neutralitzar els temors interns davant un govern amb Podem per la crisi a Catalunya

Els socialistes comencen els contactes amb el PNB i avui citen els republicans

Per una banda, l’’Ara’ destaca que “ERC i JxCat condicionen la investidura de Sánchez al diàleg”, li segueix ‘LaRazón’, que apunta que “ERC i Bildu posen preu al seu vot decisiu: alliberar presos i independència”, i ‘LaVanguardia’ que informa que “La demanda d’ERC d’una taula de diàleg complica la investidura”.

D’altra banda, ‘ElPaís’ assenyala que “ERC encoratja la protesta a Catalunya hores abans de negociar la investidura”, igual que ‘ElMundo’, que afirma que “ERC envcoratja la violència i Bildu ja és decisiu per a governar”. Per altre costat, ‘elPeriódico’ posa de manifest les llistes ‘ideològiques’ sobre caps dels Mossos: “Patriota, catalanista roig o moderat”, i ‘ElPuntAvui’ al·ludeix a les paraules de l’Eurodiputat electe i exconseller, Toni Comín: “Ara estem en una situació d’avantatge”.

Finalment, el ’Segre’ anuncia que són “Desallotjats 120 veïns per un incendi a Juneda”, mentre que ‘Regió7’ comunica que “Girona disputa a Manresa el primer lloc entre les ciutats amb més vot independentista”, i l’’ABC’ opta per posa de títol: “Tots miraven a les Corts però el poder estava en altre lloc” – en referència a una frase històrica del S.XVI-.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.