15.05.13 – BARCELONA • Barcelonès

La Diputació de Barcelona participa a Fira Gran amb un estand ple de serveis

0
46

La vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, participa a la inauguració, demà, de la 15a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya.

Una edició en què la Diputació participa amb la presència de serveis per a la gent gran que impulsa entre els ajuntaments de la demarcació, com ara el servei local de Teleassistència, el programa RESPIR, la informació al consumidor o l’Escola de la Dona amb 130 anys de compromís amb la formació de les persones.
 
Fira Gran, que es presenta enguany a les Drassanes Reials de Barcelona,  ofereix una mostra de serveis, productes i tecnologies adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones grans i un espai d’informació, assessorament i participació per aquestes persones, alhora que s’ha convertit en un lloc de trobada de professionals que treballen en l’àmbit de la intervenció social i una plataforma per a les entitats.
 
En aquest sentit, l’Àrea d’Atenció a les Persones participa per mostrar el seu treball per millorar la qualitat de vida de les persones grans i les seves famílies, juntament amb els ajuntaments. Així, a l’estand, els visitants rebran informació directa sobre quatre eixos centrals d’actuació: El servei Local de Teleassistència, de què gaudeixen més 60.000 usuaris; el programa d’estades temporals RESPIR; els programes de consum amb l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor; i l’Escola de la Dona, amb 130 anys de compromís amb la formació i els desenvolupament de les persones.
 
Igualment, la Diputació de Barcelona participa, juntament amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, a la jornada tècnica "Prevenir i actuar contra els maltractaments a les persones grans", que comptarà amb la participació de tots els agents implicats i la presentació de diferents experiències locals de prevenció. La doctora en Psicologia, Mercè Tabueña, farà una reflexió sobre les formes que pren aquesta problemàtica.
 
L’acte d’inauguració tindrà lloc demà, 16 de maig, a les 11 hores, a la Sala Auditori de les Drassanes Reials de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.