29.11.11 – TITULARS

La premsa es fa ressò de la possible consulta sobre el pacte fiscal

0
110

“Pacte fiscal o consulta” és la portada de l”Ara’ i “Amenaça de consulta” la d”El Punt Avui’

Barcelona (ACN).- Les portades dels diaris d’aquest dimarts es fan ressò de la possible consulta sobre el pacte fiscal. El diari ‘Ara‘ obre amb “Pacte fiscal o consulta” mentre que ‘El Punt Avui‘ posa en portada “Amenaça de consulta”. Per la seva banda, ‘El Periódico de Catalunya‘ aposta per obrir amb “Per què no pot?” en referència a Carme Chacón com a possible candidata per liderar el PSOE. ‘La Vanguardia‘, en canvi, posa en portada “Els EUA apressen Europa a aturar la crisi del deute” i ‘Público‘ titula “Urdangarín también cobró por asesorar sobre proyectos inmobiliarios en África”. ‘El País‘ obre amb “Rajoy promete a los socios de la UE que cumplirá el déficit “por encima de todo””.

D’altra banda, ‘El Mundo‘ titula “Los fiscales del TS solicitan por unanimidad investigar a Blanco”i ‘La Razón‘ posa en portada “Plan anticrisis de urgencia”.

El gratuït ‘20 minutos‘ obre amb una cita d’una entrevista a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en què afirma que “Emitir bonos para hacer pisos sociales es un buen sistema”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.