2.7.19 – BARCELONA • Barcelonès

L’ACM dona suport i participa del Parlament de les Dones

0
189

Els objectius de la iniciativa són, d’una banda, estrènyer vincles i fer xarxa entre els diferents col·lectius, mostrar un compromís comú, i facilitar la participació de les entitats de dones en l’agenda política del país


Imatge de la cambra catalana. Foto: ACM.
Aquest dilluns 1 de juliol es va celebrar el Parlament de les Dones a la cambra catalana, amb una declaració institucional que denuncia les situacions de discriminació que encara viuen les dones i les necessitats a les quals cal fer front. La iniciativa, organitzada conjuntament pel Parlament i el Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC), va reivindicar el paper de la dona i va reclamar mesures per a la igualtat real. L’ACM, com a representant del món local, també forma part i dona suport a aquest Parlament de les Dones.
Els objectius de la iniciativa són, d’una banda, estrènyer vincles i fer xarxa entre col·lectius i entitats de dones i les diputades per a consolidar complicitats i mostrar un compromís comú amb relació a la situació de les dones en la societat. De l’altra, facilitar la participació de les entitats de dones en l’agenda política del país amb propostes i eines que els grups parlamentaris puguin assumir en l’elaboració de les lleis, la reforma de les ja existents i les pràctiques del dia a dia de la institució.
El ple es va fer aquest dilluns coincidint amb el 25è aniversari de la IV Conferència Mundial sobre les Dones de Beijing.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.