15.10.18 – BARCELONA • Barcelonès

L’ACM es reuneix amb la Consellera de Justícia, Ester Capella

0
81

La trobada forma part dels contactes que vol mantenir l’ACM amb els màxims dirigents del Govern de Catalunya i buscar vies de col·laboració entre món local i departament.


Imatge de la reunió. Foto: ACM.
El president de l’ACM, David Saldoni, acompanyat del secretari general, Marc Pifarré, s’han reunit aquest dilluns al migdia amb la Consellera de Justícia, Ester Capella. La trobada forma part dels contactes que vol mantenir l’ACM amb els màxims dirigents del Govern de Catalunya i buscar vies de col·laboració entre món local i departament.
Entre d’altres temes s’ha parlat de la importància dels jutjats de pau en el municipis, i "ens hem compromès a treballar conjuntament el present i el futur d’aquestes institucions, així com fomentar-les com a espai de mediació i resolució de conflictes", segons Saldoni.
La trobada també ha servit per ressaltar la gran utilitat del conveni de mesures penitenciàries alternatives, que permet commutar determinades penes amb treballs a la comunitat, i en aquest sentit, la participació dels ajuntaments i les entitats és cabdal.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.