25.07.16 – BARCELONA • Barcelonès

L’ACM presenta el nou servei d’adquisició d’equips informàtics i l’èxit de la Central de Compres del món local

0
93

Demà dia 26 de juliol a les 10:30h la seu de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques acollirà la presentació de la Central de Compres del món local i de l’últim servei d’equips informàtics que ofereix als ens locals catalans en col·laboració amb el Consorci Localret.

L’Associació Catalana de Municipis impulsa des del 2006 la Central de Compres del món local que permet als ens locals de Catalunya poder adquirir productes o serveis amb unes condicions més avantatjoses que si ho fessin individualment. Per la seva banda, Localret té una llarga experiència en processos de compra agregada dels serveis de telecomunicacions (telefonia fixa, mòbil i Internet) dels ens locals catalans, introduint l’economia d’escala per millorar la gestió i reduir les despeses.
 
Actualment la Central de Compres del món local compta amb gairebé 900 ens locals adherits que compren algun producte o contracten algun servei, com electricitat, gas o vehicles entre d’altres. Després d’anys d’evolució, des d’aquest mes de maig la Central de Compres de l’ACM, conjuntament amb Consorci Localret, ofereix la compra agregada d’equips informàtics, un nou producte destinat a cobrir les necessitats del món local.
 
El proper dimarts, el president de l’ACM, Miquel Buch, i el president de Localret, Xavier Fonollosa, presentaran el nou servei d’equips informàtics. L’acte comptarà amb tècnics d’informàtica de diferents ajuntaments catalans, així com responsables de les principals distribuïdores que ofereixen el servei d’equips informàtics per als ajuntaments.
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.