Barcelona • Barcelonès

L’acompanyament de la Diputació de Barcelona als governs locals per afrontar el relleu generacional, reconegut amb premi ANEXPAL

0
1209

La iniciativa ‘Relleu generacionals per als Governs Locals i la Guia per a la seva aplicació’ de la Diputació de Barcelona ha estat reconeguda amb el Premi ANEXPAL com a iniciativa innovadora en gestió de persones. L’acte de lliurament ha estat durant el II Congrés Nacional de Gestió de Persones a l’Administració Local que s’ha celebrat a Alacant.

La ‘Guia de relleu generacional per als governs locals’ ajuda a analitzar les plantilles dels governs locals a deu anys vista, definint els possibles nous llocs i redefinint d’altres, apostant per la formació i la carrera professional interna, així com per l’especialització del personal cercant sobretot el talent intern.

L’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial dona suport als governs locals de la província fent un anàlisi de les edats de les plantilles, dels llocs clau, de la transferència de coneixement i de la retenció i la captació de noves generacions d’aquestes administracions, una experiència que lligada a les jubilacions que ja s’estan donant al sector públic i que plantejaran un escenari de crisi en els propers anys.

El Premi, concedit per l’Associació Nacional de Responsables i d’Experts i Expertes en Gestió de Persones en l’Administració Local, pretén reconèixer trajectòries professionals rellevants, iniciatives innovadores en matèria de gestió de persones i actuacions rellevants per a donar a conèixer i donar visibilitat a la gestió de persones a les administracions públiques.

Font: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.